facebook

Η εκδήλωση για το Normolip 5 της ESI, με κεντρικό τίτλο «Μαγειρεύω με την καρδιά μου», οργανώθηκε για την KARABINIS MEDICAL, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ESI στην Ελλάδα, με στόχο να συμβάλλει στη στροφή του κοινού προς έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής.

Τον Απρίλιο 2017 στο Smart Park στα Σπάτα, παρουσία του Λάμψη 92,3 FM και της Καίτης Φαρμάκη, που έκανε εκπομπή ζωντανά από το Smart Park καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο σεφ Άρης Τσανακλίδης και το Normolip 5 μαγείρεψαν με την καρδιά τους υγιεινές συνταγές και έδειξαν στον κόσμο και στους ακροατές του Λάμψη 92,3 FM, πως ο δρόμος για την καλή υγεία της καρδιάς περνά από μια πιο υγιεινή προσέγγιση στην κουζίνα, που κρατά τη χοληστερίνη σε χαμηλά επίπεδα.

Όλοι όσοι ήταν παρόντες είπαν «Αντίο στη χοληστερίνη» δοκιμάζοντας τις συνταγές που ετοίμαζε επιτόπου ο Άρης Τσανακλίδης και έλαβαν δώρα και ενημερωτικό υλικό για να μάθουν για την ευεργετική επίδραση του Normolip 5 στην αντιμετώπιση της χοληστερίνης με φυσικό τρόπο.

Το Normolip 5 της ESI είναι ένα κλινικά ελεγμένο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής. Μελέτες έχουν δείξει πως η μοναδική σύνθεσή του με 10 mg Μονακολίνη Κ, Κόκκινο Ρύζι, Πολυκοσανόλες, Q 10 και Χρώμιο, συμβάλλει στον έλεγχο της χοληστερίνης και βοηθά στη διατήρηση της καρδιαγγειακής υγείας, σε συνδυασμό με σωματική άσκηση και σωστή διατροφή.

Δελτία τύπου προωθήθηκαν στα μέσα πριν και μετά από την εκδήλωση.